Nazlı Aş Tatlısı Tarifi Yapılışı

SeLeN

Yönetici
Editör
#1
Sponsorlu Bağlantılar
Nazlı Aş Tatlısı Tarifi - Nazlı Aş Tatlısı Nasıl Yapılır - Nazlı Aş Tatlısı Malzemeleri



Malzemeler - 1 Çay bardağı Ceviz
- 1.5 ( 3/2 ) Su bardağı Pirinç
- 5 Su bardağı Su
- 1 Su bardağı Toz Şeker
Üzeri İçin - Kararında Tarçın Hazırlanışı Pirinçleri yıkayıp 5 su bardağı suda, orta ateşte iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Toz şekeri ekleyin. Şeker eriyip pirinçler şeffaflaşınca, servis kâselerine boşaltın. Buzdolabında 2 saat soğutun, ceviz ve tarçın serperek servis yapın.